سردار اسدي گفت: آزادسازي خرمشهر تقابل ايثار و رشادت بسيجيان در برابر تمام کشورهاي استکباري بود و معادلات نظامي دنيا را برهم زد.

به گزارش مشرق به نقل از سپاه نيوز، سردار محمدجعفر اسدي ، مشاور رييس ستاد کل نيروهاي مسلح طراحي عمليات بيت المقدس به فاصله کمي از پايان عمليات فتح المبين را برگي زرين از افتخارات رزمندگان اسلام دانست و افزود: وحدتي که بين سپاه، بسيج و ارتش بعد از عمليات شکست حصر آبادان بوجود آمد، عامل طراحي عمليات هاي بزرگي شد، به نحوي که در پايان سال 1360 عمليات فتح المبين انجام شد و اين عمليات تا ابتداي سال 1361 به طول انجاميد و عمليات بيت المقدس نيز به فاصله چهل روز از اين عمليات طراحي و اجرا شد.
وي افزود: خرمشهر يکي از نقاط مهم و استراتژيک ما و در اشغال عراق بود که بعد از فرمايش حضرت امام (ره) مبني براينکه "حصر آبادان بايد شکسته شود" با آمادگي نيروها، عمليات آزادسازي خرمشهر انجام شد.
سردار اسدي با مقايسه اشغال خرمشهر و کويت توسط ارتش عراق، اهميت آزادسازي اين شهر را برشمرد و گفت: خرمشهر و کويت هر دو توسط ارتش عراق اشغال شد؛ براي بازپس گرفتن کويت بيست و چهار کشور با اعزام نيرو و تجهيزات به منطقه خليج فارس در مقابل صدام قرار گرفتند، اما در خرمشهر تمام کشورهاي استکباري جهان در کنار صدام و در برابر ما قرار گرفتند.
وي افزود: اشغال کويت هشت ساعته انجام شد و بيست و چهار کشور وارد منطقه شدند تا با تمام توان، تجهيزات و سلاحهاي مدرن که در اختيار گرفته بودند اين کشور را از اشغال ارتش عراق رها کنند، در حالي که براي اشغال خرمشهر، عراق سي و چهار روز جنگيد تا خرمشهر را اشغال کرد و در آزادسازي اين شهر بسيجيان قهرمان و مخلص با حداقل امکانات و تجهيزات در برابر تمام کشورهاي سلطه گر ايستادند و خرمشهر را آزاد کردند.
مشاور رييس ستاد کل نيروهاي مسلح با اشاره به جمله حضرت امام خميني (ره) که "خرمشهر را خدا آزاد کرد" گفت: اگر معادلات نظامي را در نظر بگيريم در روند آزادسازي خرمشهر نزديک به نوزده هزار اسير عراقي به اسارت رزمندگان اسلام درآمد، براي مقابله با اين تعداد نيروي اشغال گر بالغ بر شصت هزار نيروي مسلح با تجهيزات نياز بود که ما هم در تعداد نيرو و هم امکانات و تجهيزات محدوديت داشتيم.
وي افزود: لطف و عنايت پروردگار در کنار اخلاص، ايثار و فداکاري رزمندگان، عاملي شد که خرمشهر از اشغال عراق خارج شود و جمله مبارک حضرت امام (ره) بهترين تعبير بر اين اتفاق بزرگ بود.
مسئول بازرسي قرارگاه خاتم الانبياء (ص) تاثير آزادسازي خرمشهر در روند ادامه جنگ را بسيار مهم خواند و اظهار داشت: اين پيروزي بزرگ چنان تاثيري داشت که اسرائيل از مرزهاي فلسطين اشغالي حرکت کرد، جنوب لبنان را گرفت و تا بيروت پيش رفت که جنگ را به آن منطقه کشانده و تمرکز فرماندهان و نيروهاي ما را بر هم بزند اما باز هم حضرت امام (ره) با تدبير و درايت خود فرمودند که راه قدس از کربلا مي گذرد.
سردار اسدي در ادامه قدرت بازدارندگي کشورمان در برابر هجمه دشمن را بسيار مطلوب ارزيابي کرد و گفت: سابقه هشت سال دفاع جانانه از کشور عزيزمان در جنگي با فاصله کمي از شکل گيري انقلاب نوپاي اسلامي آغاز شد ، تجربيات ارزشمندي را در اختيار ما قرار داد و اکنون نيز کسي جرات تعرض به خاک کشورمان را ندارد و اگر حماقت و ديوانگي کند، پاسداران سلحشور ، بسيجيان قهرمان و ارتش دلاور درس فراموش نشدني را به آنها مي دهند.
اين فرمانده دوران دفاع مقدس در مورد چرايي ادامه و پايان جنگ پس از فتح خرمشهر نيز گفت: طرح اين موضوعات در روزهاي ابتدايي پايان جنگ صورت گرفت و حضرت امام (ره) به طور قاطع فرمودند: ما براي يک لحظه از دفاع مقدس هم نادم و پشيمان نيستيم و من براي تحليل هاي غلط اين روزها از خانواده شهدا معذرت مي خواهم؛در حقيقت حضرت امام (ره) با اين جمله غلط بودن اين ادعاها و تحليل ها را تاييد کردند.
وي همچنين در ادامه تصريح کرد: در سال 1361 هنوز جاهاي مهمي از کشور ما در اشغال عراق بود و براي بازپس گرفتن آنها بايد مقابله مي کرديم و دشمن را در برابر مانعي قرار مي داديم که توان پيشروي نداشته باشد و حاشيه اروندرود مطئمن ترين مکان براي اين منظور بود.
مشاور رئيس ستاد کل نيروهاي مسلح در پايان ايمان، ايثار، پيروي از دستورات ولايت را عوامل پيروزي در آزادسازي خرمشهر دانست و گفت: رزمندگان ما بعد از هشت سال جنگ نابرابر اجازه تعرض به يک وجب از خاک کشورمان را هم به دشمن ندادند و تاريخ طلايي را براي نسلهاي آينده به ثبت رساندند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس